24ωρο Κέντρο Λήψης Εικόνας

Η SafetyTech Hellas, θέλοντας να παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στους πελάτες της, ίδρυσε το κέντρο λήψης εικόνας παράλληλα με το κέντρο λήψης σημάτων της Taurus Hellas Security.

Τα μηχανήματα και λογισμικά τελευταίας τεχνολογίας, η γνώση  και η εκπαίδευση των χειριστών μας,  εγγυάται την παροχή  υψηλής ασφάλειας του  χώρου σας.

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση πραγματοποιείται  μέσω καμερών  από έμπιστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ελέγχει και επιβλέπει τους χώρους 24 ώρες το 24ώρο ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη.

Πραγματοποιούνται απομακρυσμένες  «οπτικές περιπολίες» από τους χειριστές μας και ελέγχεται ο χώρος για οτιδήποτε ασυνήθιστο.

Ανεξάρτητα με τις ώρες υπόδειξης του πελάτη, μετά από κάθε σήμα συναγερμού,  πραγματοποιείται αμέσως σύνδεση στις κάμερες του χώρου   και ελέγχεται η  αιτία του σήματος συναγερμού και σε κάθε πιθανή ύποπτη κίνηση που θα παρατηρηθεί από τις κάμερες του χώρου ειδοποιείται αμέσως η ομάδα άμεσης επέμβασης.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μεγαφωνικής εγκατάστασης που χρήση αυτής γίνεται από τους χειριστές του κέντρου επιχειρήσεων