Σειρά E3000 Cassiopea

κατασκευαστής: Interplast

Περιγραφή

Σύστημα Συρόμενων Θερμομονωτικών Κουφωμάτων «υψηλών απαιτήσεων». Η σειρά κουφωμάτων E3000 Cassiopea κατασκευάζεται με συστήματα προφίλ της ΕΤΕΜ και μηχανισμό ανύψωσης φύλλου βαρέως τύπου PS Portlal 300 & 400kgr/φύλλο της SIEGENIA-AUBI. Είναι το ιδανικό κούφωμα για μεγάλα και πολύ μεγάλα ανοίγματα όπου οι σχεδιαστικές και κατασκευαστικές ανάγκες είναι ιδιαίτερες.

Η σειρά κουφωμάτων E3000 Cassiopea (Ανασηκούμενο Βαρέως Τύπου) προσφέρει την απόλυτη λύση για θερμοηχομόνωση υψηλών απαιτήσεων σε συρόμενες επάλληλες κατασκευές. Η στεγάνωση του συστήματος είναι η βέλτιστη, επειδή βασίζεται σε ειδικά ελαστικά, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του μηχανισμού κίνησης και να προσφέρει ιδανική στεγάνωση. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει την απόλυτη ασφάλεια, ενώ η κλειδαριά τρειων σημείων που χρησιμοποιείται στη σειρά, αποτελεί το τελειότερο κλείδωμα συρόμενου κουφώματος. Έχει λάβει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας του ινστιτούτου Rosenheim της Γερμανίας. Έπειτα απο δοκιμές κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, απέδωσε τα υψηλότερα αποτελέσματα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Προσφέρουν:

  • θερμομόνωση και ηχομόνωση υψηλού επιπέδου
  •  βέλτιστη στεγάνωση απέναντι και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες
  • δυνατότητα δημιουργίας στιβαρών και ανθεκτικών κατασκευών, που καλύπτουν μεγάλα και μεσαία ανοίγματα
  • · εξοικονόμηση χώρου όταν πρόκειται για μεγάλα ανοίγματα
  • · δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL, ειδικές βαφές απομίμησης ξύλου αλλά και σε άλλες επιφανειακές επεξεργασίες – ανοδίωση
  • Είναι κατάλληλο για μεσαία & μεγάλα ανοίγματα δημιουργώντας λειτουργικές & ανθεκτικές κατασκευές