Σειρά STABIL E22 Artemis

κατασκευαστής: Interplast

Περιγραφή

Η STABIL E22 Artemis είναι ένα νέα σειρά κουφωμάτων η οποία κατασκευάζεται με πρωτοποριακά σχεδιασμένα συρόμενα σύστηματα της ΕΤΕΜ και που συνδυάζει τη λειτουργικότητα, την αρτιότητα αλλά και την δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων.Υπάρχει δυνατότητα χρήσης απλής κλειδαριάς αλλά και μηχανισμό συρομένων HS Portlal inline με 2 έως 4 κλειδώματα ασφαλείας της SIEGENIA-AUBI.

Ασφάλεια, αντοχή στον χρόνο & αισθητική.

Η μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών λύσεων και προτάσεων για όλους τους τύπους των κατασκευών,η εργονομική σχεδίαση των προφίλ, η καλαίσθητη εμφάνιση, η πρακτικότητα και η λειτουργικότητα της INTERPLAST E22 Artemis έρχεται να προσφέρει την απαραίτητη στατική επάρκεια σε κάθε κατασκευή, προσδίδόντας την αναγκαία στιβαρότητα.

Τα ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα µε την εγγύηση της ΕΤΕΜ Building Systems εξασφαλίζουν τη σωστή και ασφαλή λειτουργία με την χρήση ειδικών μηχανισμών πολλαπλών κλειδωμάτων.

Προσφέρουν:

  •  την ευκολη και αθόρυβη λειτουργία με την χρήση ανοξείδωτου οδηγού
  • τη δυνατότητα κατασκευής όλων των τυπολογιών σε ίσια ή πομπέ μορφή,
  • ιδανικές λύσεις που μπορούν να καλύψουν όλες τις κατασκευαστικές απαιτήσεις και ιδιαίτερα σε κουφώματα μεσαίας και μεγάλης διάστασης
  • ανθεκτικές κατασκευές σε συνδυασμό με το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα,
  • ασφάλεια και λειτουργικότητα κατά τη χρήση,
  • δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL, ειδικές βαφές απομίμησης ξύλου αλλά και σε άλλες επιφανειακές επεξεργασίες – ανοδίωση.